Konkurs za organizacioni tim - EPSA jesenja skupština 2018.

KONKURS ZA POMOĆNI TIM EPSA JESENJE SKUPŠTINE U BEOGRADU

 

 

Da li ste entuzijastični student farmacije koji želi da unapredi veštine komunikacije, organizacije i timskog rada a usput i steknete nova prijateljstva? Volontiranje u okviru projekta EPSA jesenje skupštine doneće vam potpuno drugačiju perspektivu jer ćete kroz rad imati priliku da upoznate kolege iz cele Evrope i sa njima razmenite vaša iskustva iz studentskog života. Ne propustite ovu sjajnu priliku da proširite vidike i da u toku ovih nekoliko meseci pokažete kreativnost i kompetencije koje posedujete.

 

Šta je EPSA Jesenja skupština?

EPSA Jesenja skupština je jedan od četiri zvanična događaja Evropske farmaceutske studentske asocijacije (EPSA), održava se jednom godišnje i okuplja oko 250 studenata iz cele Evrope. Ovogodišnja 15. Jesenja skupština održaće se prvi put u Beogradu i to od 30. oktobra do 4. novembra 2018. godine. Tokom Jesenje skupštine se održava Generalna skupština na kojoj sve članice asocijacije imaju zvanične predstavnike i na kojoj se donose važne odluke o funkcionisanju same Evropske asocijacije. Osim Generalne skupštine, održava se i edukativni deo, na kome za sve učesnike pripremamo interesantna predavanja, radionice i treninge. Takodje za sve učesnike pripremamo i bogat društveni program.

 

Pomoćni tim (volonteri):

Volonteri blisko sarađuju sa Organizacionim timom za vreme pripreme i u toku samog kongresa. Mandat volontera traje od momenta formiranja pomoćnog tima (april 2018.) pa do samog kraja kongresa (novembar 2018.). U nastavku teksta se nalazi spisak mogućih zaduženja članova pomoćnog tima:

- registracija učesnika

- evidencija prisustva učesnika na edukativnom delu

- pripremanje kafe pauza

- pružanje informacija učesnicima kongresa

- obilaženje grada sa učesnicima kongresa

- doček predavača i gostiju

- pripremanje i učestvovanje na društvenom delu kongresa

- logistička podrška

 

Od volontera se očekuje da budu u Beogradu i na raspolaganju tokom trajanja kongresa (za volontere koji ne žive u Beogradu će biti obezbeđen smeštaj). Mogu se prijaviti studenti farmacije iz cele Srbije.

 

Možete se prijaviti ovde.

Prijave traju do 15. marta u 23:59. Nakon zatvaranja prijava svi kandidati će biti obavešteni o daljem toku selekcije.

* Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o mogućnostima, načinu prijave ili zaduženjima, budite slobodni da se obratite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.*

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.