Svetski dan dece obolele od raka (KgPSA)

 

U periodu od 11. do 17. februara KgPSA obeležava Nedelju borbe protiv dečijeg karcinoma i povodom toga smo odlučili da se i ove godine priključimo akcijama udruženja NURDOR zajedno sa Studentskim parlamentom Fakulteta medicinskih nauka i IFMSA LC Kragujevac i na taj način ih podržimo.

Raspored dešavanja za sledeću nedelju:

UTORAK, 12. februar - U amfiteatru Fakulteta medicinskih nauka održaće se predavanje pod nazivom "I ja se borim". Učesnici predavanja biće lekar i psiholog sa odeljenja Hematoonkologije, volonteri NURDOR-a, roditelji i deca koja su iz najteže životne bitke izašli kao pobednici.

SREDA, 13. februar - U amfiteatru Fakulteta medicinskih nauka biće održana projekcija filma "Patch Adams". Karte neće biti posebno naplaćivane, ali će svako ko želi da podrži rad NURDOR-a, a u skladu sa svojim mogućnostima, moći da ostavi novčani prilog.

PETAK, 15. februar - Tradicionalno će biti obeležen Dan dece obolele od raka zabavnim programom na trgu "kod Krsta" sa početkom u 12h.

Studenti Fakulteta medicinskih nauka u saradnji sa studentima ostalih fakulteta našeg univerziteta organizovaće humanitarne žurke u četvrtak, 14. februara u kafiću Porta, petak, 15. februara u kafiću What's Up i u subotu, 16. februara u kafiću Urban.

Takođe u četvrtak i petak imaćete priliku da u periodu od 12h do 14h u kafićima Urban, Carpe Diem, Oblomov, Porta, Buena Vista, Terminal 7, What's Up platite kafu slanjem SMS poruke na 1150 čime ćete podržati rad NURDOR-a.

Unapred se radujemo svim akcijama i nadamo se da ćete se pridružiti u što većem broju! Pokažimo našim malim herojima da u svojim borbama nisu sami!

I KgPSA se bori!? 

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.