Konkurs za konferansijea i fotografe 12. Nacionalnog kongresa studenata farmacije

Dragi NAPSer-ovci,

Čast nam je da otvorimo prijave za konferansijea i fotografe 12. Nacionalnog kongresa studenata farmacije.

Uloga konferansijea, odnosno domaćina svečanosti, jeste najavljivanje i održavanje određenog toka programa manifestacije.

Uloga fotografa jeste praćenje toka programa manifestacije kroz objektiv fotoaparata, gde bi u dogovoru sa NAPSer timom konkretno dobili zadatak oko potrebnih fotografija.

 

Kao nagradu zalaganja, NAPSer tim izabranim kandidatima nudi plaćenu punu kotizaciju na predstojećem kongresu.

 

Nakon selekcije pristiglih prijava, izabrani kandidati će biti kontaktirani u što kraćem periodu.

 

NAPSer je organizacija koja je nastala kao rezultat prijateljstva, čime je postavljen i prvi stub naše asocijacije. Drugi je posvećenost i to svi oni koji su kroz godine uključeni u rad NAPSer-a bilo kroz nacionalni tim, bilo kroz svoje lokalne kancelarije demonstriraju. Treći stub je inovativnost. Da su NAPSer-ovci inovativni, toga smo svedoci iz godine u godinu. NAPSer raste, postaje bolji, prati trendove. Svaki tim unosi novu energiju i pravi bar jedan korak unapred.

NAPSer nisu projekti, NAPSer su ljudi. NAPSer ste svi vi koji posećujete dešavanja u vašim Lokalnim kancelarijama, koji organizujete događaje, koji učestvujete na kongresima, letnjim školama, simpozijumima. NAPSer smo svi mi.

Stoga, pozivamo sve entuzijaste, sve one koji žele da se oprobaju u ovoj ulozi i tako postanu deo jednog jubileja, jednog poglavlja naše priče zvane NAPSer.

Možete se prijaviti putem sledećeg formulara:

 

LINK ZA PRIJAVU

 

Vaš NAPSer

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.