10. NAPSer kongres

 

 

Zlatibor je već prepoznatljivo mesto za studente farmacije! Ono što se tamo dešava, željno iščekujemo cele godine. U periodu od 20. do 24. decembra, Zlatibor će biti sedište NAPSer-a i studenata farmacije cele Srbije!

Pripreme za 10. NAPSer kongres se polako bliže kraju i Organizacioni odbor Vam sprema sjajan program. Na temu ’’Inovacije u farmaciji - značaj, potreba i očekivanja’’ govoriće stručnjaci iz ovih oblasti, koji će, kroz predavanja, pokušati da Vam prenesu što više znanja, kako biste sklopili potpunu sliku značajnosti ove teme. Kroz interaktivne radionice uspećete da, na jedan kreativan način, bliže upoznaju sa najaktuelnijim trendovima u farmaceutskoj profesiji, ali i da usavšrite svoje veštine komunikacije.

Društveni program neće manjkati ni ove godine, te se nadamo da ćete sa kongresa otići bogatiji za puno prijateljstava i sa jako lepim uspomenama.

Organizacioni odbor 10. NAPSer kongresa će se potruditi da Vam ovih pet dana ostanu u najboljem sećanju i da već planirate naredni kongres.

Spremite se!

Čekamo vas na Zlatiboru!

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.