9. NAPSer kongres

Zlatibor je već prepoznatljivo mesto za studente farmacije! Ono što se tamo dešava, željno iščekujemo cele godine. U periodu od 5. do 8. decembra, Zlatibor će biti sedište NAPSer-a i studenata farmacije cele Srbije!

Pripreme za 9. NAPSer kongres se polako zahuktavaju i Organizacioni odbor vam sprema sjajan program. Na temu ’’Terapija kancera – izazov današnjice’’ govoriće stručnjaci iz ove oblasti, koji će, kroz devet predavanja, pokušati da vam prenesu što više znanja, kako biste sklopili potpunu sliku o ovoj bolesti i njenoj terapiji. Kroz interaktivne radionice uspećete da, na jedan kreativan način, učestvujete u promociji zdravlja, podizanju svesti o ovoj bolesti, ali i da usavšrite svoje veštine komunikacije.

Društveni program neće manjkati ni ove godine, te se nadamo da ćete sa kongresa otići bogatiji za puno prijateljstava i sa jako lepim uspomenama.

Organizacioni odbor 9. NAPSer kongresa će se potruditi da vam ova četiri dana ostanu u najboljem sećanju i da već planirate naredni kongres.

Spremite se!

Čekamo vas na Zlatiboru!

 

Organizacioni odbor 9. NAPSer kongresa

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.