Humanitarne akcije na kongresu

NAPSer će na ovogodišnjem kongresu raditi dve humanitarne akcije!

Sa nama će biti volontreri Nacionalnog udruženja roditelje dece obolele od raka (NURDOR), pri čemu ćete imati priliku da, kupovinom promotivnih artikala, date svoj doprinos izgradnji novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Ovom prilikom biće postavljeni i posebni foto ramovi sa velikim zelenim rukavicama u kojima će svi učesnici kongresa moći da se slikaju i podele fografije na svojim društvenim mrežama, kao i kutija za novčane priloge.
NURDOR je pokrenuo kampanju ''I ja se borim'', koja za cilj ima podizanje svesti javnosti o malignim bolestima kod dece.

''Čepom do osmeha'' je humanitarna akcija recikliranja čepova sa ciljem prikupljanja sredstava za pomoć deci sa invaliditetom ili sa nekom smetnjom u razvoju u obrazovno školskom procesu.
Tokom celog kongresa biće postavljene kutije u koje možete odložiti plastične čepove sa flašica koje ćete dobiti na kafe pauzama.
Na ovaj način ćemo, bar malo, pomoći pri kupovini invalidskih kolica za decu kojoj je to neophodno.

Pozivamo sve učesnike kongresa da se priključe akcijama, da pomognu koliko su u mogućnosti i da pokažemo da su studenti farmacije jako humani!

Priključi se i ti!
#NAPSer #NAPSerKongres #NURDOR #ČepomDoOsmeha

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.