Online diskusija sa psihoterapeutom (BPSA)

 

Dragi naši,

Svedoci smo jednog neobičnog vremenskog perioda u kojem je došlo do mnogobrojnih, naglih promena. Kao društvena bića koja streme ka sigurnosti sadašnja situacija nas je sve zatekla nespremne. Uzimajući to u obzir, postavlja se pitanje: Kako je to sve uticalo na naše mentalno zdravlje?

Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja Javno zdravlje – BPSA 14. oktobra (sreda) u 19h organizuje online diskusiju o mentalnom zdravlju. Diskusiju će voditi Mirjana Milojević – diplomirani geštalt psihoterapeut, diplomirani specijalni pedaogog (defektolog) i član Srpskog udruženja za Geštalt psihoterapiju i Evropske Asocijacije za Geštalt psihoterapiju. U prvom delu diskusije ćemo pričati o stresu, anksioznosti i depresiji kod mladih, navesti osnovne činjenice i podatke te načine borbe protiv njih. U drugom delu će studenti imati mogućnost postavljanja pitanja (anonimno ili ne) koja ih zanimaju ili o problemima sa kojima se susreću, a psihoterapeut će odgovarati na njih. Online diskusija će se odvijati preko Webex platforme. Svi zainteresovani za diskusiju se mogu prijaviti putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/1BdhAtg0xYZojD9C61vLDAmI98m4ZgzncPT-BueZRBfg/edit

Sve detalje o pristupu u diskusiji dobićete putem mejla. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja slobodno nam se javite.

Vaša BPSA <3

11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.