12. Savetovanje pacijenata (BPSA)

 

Dragi naši,

Ove godine će se održati 12. Savetovanje pacijenata, projekat koji BPSA organizuje već dugi niz godina. Tema i naziv projekta je "Autizam".

Savetovanje pacijenata je projekat koji se sastoji iz dva dela - teorijskog (edukativnog) i praktičnog (takmičarskog).  Teorijski deo podrazumeva niz predavanja koja će održati stručnjaci iz oblasti medicine, farmacije biohemije i specijalne edukacije i rehabilitacije koji će pokušati da nam što bolje objasne šta je to autizam i sa kojim se sve problemima susrećemo kada je u pitanju isti. Praktični deo podrazumeva rešavanje slučaja što omogućava studentima farmacije da pokažu svoje veštine komunikacije u savetovanju pacijenata, a studentima medicinske biohemije da vide sa čime bi se mogli nekada susresti tokom rada u laboratoriji.

Svim učesnicima ćemo obezbediti sertifikate za učešće na projektu, a pobednike praktičnog dela očekuju i vredne nagrade!

VAŽNO! Učesnici projekta koji odluče da se takmiče moraju da prisustvuju svim predavanjima!

Teorijski deo će biti održan 7. novembra, a praktični 8. novembra, sa početkom u 11h. I teorijski i praktični deo će se održati putem WebEx platforme.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sledećeg linka.

Prijave traju do 06.11. do 11h.

Vidimo se!

Vaša BPSA 

11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.