Novogodišnja humanitarna akcija (NiPSA)

 

Drage kolege, draga velika i mala deco, poštovani roditelji, učitelji, vaspitači, Asocijacija studenata farmacije u Nišu organizuje Novogodišnju humanitarnu akciju.

 
Kako su novogodišnji i božićni praznici vreme darivanja, ljubavi i pažnje, vreme je da jedni drugima ulepšamo predstojeće praznike. Ideja ove humanitarne akcije je da napišete novogodišnju poruku i pošaljete nam na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 20. 12. 2020. godine, a mi ćemo najlepše poruke nagraditi. 
 
Kako je u pitanju akcija humanitarnog karaktera, odlučili smo da uslov za učešće bude SMS poruka za dete iz fondacije "Budi human" i da na taj način ulepšamo praznike i deci koja očekuju šansu da odu na lečenje. Cena poruke je 200 dinara i uz poruku nam putem mejla šaljite i dokaz o uplati (screenshot poslate poruke; molimo vas da uz broj deteta za koje uplaćujete SMS upišete "ZA KONKURS" ).
 
Pozivamo sve koji su u mogućnosti da se priključe akciji jer i mali znak pažnje nekome može učiniti puno i produžiti život.
 
Ukoliko ne znate za koga biste uplatili, možete se informisati na linku fondacije "Budi human" https://www.budihuman.rs/
 
Vaša NiPSA 
      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.