3. Veština izrade farmaceutskih preparata - Akne kao nezaobilazan problem današnjice: Kako ih lečiti? Pronađimo pravog saveznika (BPSA)

Drage koleginice i kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na 𝐈𝐈𝐈 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐨𝐮𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭, edukativni projekat -Veštine izrade farmaceutskih preparata. Ovogodišnja tema je "𝐀𝐤𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐨 𝐧𝐞𝐳𝐚𝐨𝐛𝐢𝐥𝐚𝐳𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦 𝐝𝐚𝐧𝐚š𝐧𝐣𝐢𝐜𝐞: 𝐊𝐚𝐤𝐨 𝐢𝐡 𝐥𝐞č𝐢𝐭𝐢? 𝐏𝐫𝐨𝐧𝐚đ𝐢𝐦𝐨 𝐩𝐫𝐚𝐯𝐨𝐠 𝐬𝐚𝐯𝐞𝐳𝐧𝐢𝐤𝐚!”

Cilj ovog projekta je da ukaže na značaj farmaceutske tehnologije, kontrole kvaliteta polaznih supstanci i finalnog farmaceutskog proizvoda namenjenog za upotrebu, nauči studente farmacije da prepoznaju pacijente kod kojih postoji potreba za individualizacijom terapije, omogući studentima farmacije da unaprede svoje veštine izrade različitih oblika farmaceutskih preparata i ukaže na ulogu farmaceuta pri samom izdavanju magistralnih preparata.

Nakon teorijskog edukativnog dela sledi takmičarski deo u kome će zainteresovani studenti diskutovati dobijeni recept, a zatim izrađivati magistralni preparat, pri čemu će svi studenti biti nagrađeni poklon paketima koje su obezbedili naši sponzori, a pobednik praktičnog dela osvaja 𝐛𝐞𝐬𝐩𝐥𝐚𝐭𝐧𝐮 𝐤𝐨𝐭𝐢𝐳𝐚𝐜𝐢𝐣𝐮 za NAPSer-ov kongres koji se održava 1-5. decembra 2021. godine na Zlatiboru.

Za učešće na teorijskom i praktičnom delu možete se prijaviti putem linka koji se nalazi u opisu našeg profila.

‼Prijave se zatvaraju u 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝟐𝟕. 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐮 𝟏𝟓 𝐡.

Napomene: Uslov za učešće na praktičnom delu projekta je odslušana 𝐅𝐚𝐫𝐦𝐚𝐜𝐞𝐮𝐭𝐬𝐤𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐣𝐚 𝟏, ali će prednost imati kolege sa položenim predmetom.
Broj mesta za učešće na praktičnom delu je ograničen.

Vaša BPSA!
#flyhighwithbpsa

11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.