"Farmacija – profesija mogućnosti" (PSANS)

 

Drage kolege,

PSANS vas sa zadovoljstvom poziva na svoj drugi Sajam karijere pod nazivom "Farmacija – profesija mogućnosti",  koji će se održati 20. i 21. oktobra.

U toku ova dva dana, imaćete priliku da se saznate šta vas sve čeka nakon završetka studija, kako izgleda staž, šta je potrebno od papirologije, kako se polaže državni ispit, na kojim sve pozicijama može da radi magistar farmacije i kako izgleda njegov radni dan.

Predstaviće vam se nekoliko farmaceutskih kompanija i Farmaceutska komore Srbije. Osim toga, čućete nešto više i o postdiplomskim studijama, načinu na koji funkcionišu, njihovim prednostima i nedostacima.

Takođe, u saradnji sa partnerskim kompanijama, pripremili smo dve radionice. Na prvoj ćete imati priliku da naučite kako ostaviti utisak na razgovoru za posao, a na drugoj da se oprobate u ulozi stručnog saradnika.

Iako smo ovaj projekat planirali imajući u vidu prvenstveno studente pete godine i apsolvente, naravno, dobrodošli su svi studenti farmacije na našem fakultetu.

Formular za prijave se nalazi na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcFdIPY3MollCJ4WPg5XaxbUYyJcJt_MYHpOqwGnceb1X__w/viewform

 

Prijave su poželjne kako bismo znali okviran broj posetilaca, a za radionicu su OBAVEZNE.

 

Za više informacija o predavanjima i radionicama, redovno pratite objave u eventu (https://www.facebook.com/events/157024005238085/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1539362481549847) , koje kreću već od sutra.

 

Očekujemo vas!

 

Vaš PSANS

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.