9. Farmakoterapijski pristup: “Terapija oralnim kontraceptivima – opravdana i korisna ili ne” (NiPSA)

 

Asocijacija studenata farmacije - Niš (NiPSA) i Komitet za međunarodnu saradnju studenata medicine IFMSA- Srbija organizuju 9. po redu Farmakoterapijski pristup sa temom “Terapija oralnim kontraceptivima – opravdana i korisna ili ne”.

Predavanja će biti održana u petak, 30. novembra u slušaonici S1, aneksa Medicinskog fakulteta sa početkom u 17h, dok će se radionica održati narednog dana, 01. decembra, takođe u slušaonici S1 sa početkom u 10h.

U teorijskom delu imaćete priliku da čujete predavanje doc. dr Predraga Vukomanovića sa katedre Ginekologija sa akušerstvom, doc. dr Aleksandre Catić-Đorđević sa katedre Farmacija i dipl. farm. spec. farmaceutske zdravstvene zaštite Sanje Tasić, na zadatu temu. Ovo predavanje je otvorenog karaktera i pozivamo sve zainteresovane studente da nam se pridruže i čuju nešto više o istaknutom problemu.

Prijave za radionicu će biti otvorene u utorak, 27. Novembra u 20h. Prednost učešća u radionici imaće studenti koji ranije nisu učestvovali na projektima. Pravo učešća imaju studenti četvrte i pete godine farmacije i studenti četvrte, pete i šeste godine medicine. Kako biste učestvovali u projektu, neophodno je popuniti prijavu.

Nadamo se da ćemo i ovaj projekat uz vašu pomoć, uspešno realizovati!

Za dodatne informacije, obratite se koordinatorima:

Hristina Gavrilović (https://www.facebook.com/gavrilovichristina)

Jovan Ilić (https://www.facebook.com/jovanilic94)

 

Sve novosti pratite na event-u:

https://www.facebook.com/events/536348223506857/

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.