TMB kongres (BPSA)

 


Čast nam je da vas pozovemo na Kongres Tima Medicinskih Biohemičara "Korak bliže budućnosti. Inovacije. Automatizacija. POCT" da kroz niz predavanja i radionica zajedno krenemo ka budućnosti, izađemo iz okvira poznatog i budemo generacija velikih mogućnosti. Generacija koja će svojim usavršavanjem menjati svet.

Kongres će se održati na Farmaceutskom fakultetu 2. novembra, u amfiteatru 3 sa početkom u 10.30 časova, i 3. novembra u amfiteatru 4 sa početkom u 11.00 časova.

Cilj projekta je da se kroz niz predavanja i interaktivnih radionica studentima našeg fakulteta predoče nove tehnologije u rutinskoj upotrebi i proširi svest o izuzetno brzom progresu i promeni načina svakodnevnog rada u zdravstvu. Takođe, ovim projektom bismo želeli da obeležimo 10 godina postojanja TMB-a u okviru Studentske organizacije Farmaceutskog fakulteta u Beogradu (BPSA-e). Ovo je sjajna prilika da se, ne samo upoznate sa novim naučnim činjenicama i proširite svoje dosadašnje znanje, već da ostvarite kontakt sa potencijalnim budućim poslodavcima.

Ove godine po prvi put organizujemo panel diskusiju na kojoj ćete imati priliku da čujete iskustva stručnjaka iz različitih oblasti i mogućnosti zaposlenja nakon završenog fakulteta.

Prijava za praktične radionice biće naknadno objavljene na našim društvenim mrežama.

Očekujemo vas u što većem broju!

Vaš TMB-BPSA

      
   
     
   
11221 Beograd, Vojvode Stepe 450 | +381 11 3951390 | office@napser.org | © 2017 NAPSer. All Rights Reserved.